Ik ben in 2012 mijn leerweg begonnen uit een verlangen in contact te komen met een dieper gevoelsbewustzijn.

Ik voelde een gebrek aan intimiteit in mijn relatie en wilde het plezier weer terugvinden in bed. Zo ben ik bij tantra terechtgekomen. In mijn eigen leerweg ben ik vaak over mijn eigen grenzen gegaan, wat vaak juist het verkeerde effect had. Daarom kies ik ervoor mensen in kleine stapjes te helpen ontdekken hoe ze meer plezier en genot kunnen ervaren. Zo kun je de ervaring beter integreren in je leven.

Ik heb mijn praktijk opgericht om een subtielere aanpak neer te zetten, één die voortkomt uit zachtheid, echtheid en kwetsbaarheid. Ik heb mijn eigen werkwijze ontwikkeld, waarbij ik gebruik maak van tantratechnieken, Pelvic Release en Psychosexual Somatics Therapy (PST). Cliënten merken vaak op dat ik een sterke, mannelijke aanwezigheid heb en dat ze zich bij me op hun gemak voelen. Mijn aanpak is down to earth, relaxed en gericht op wat jij nodig hebt. Meer lezen over hoe klanten mij ervaren? Klik hier.

Ik heb gestudeerd aan The New Tantra (de-armoring), met Mariëlle Spronck (Wheel of Consent, yoni/lingam release), en vlieg nu regelmatig naar London voor mijn studie Psychosexual Somatics Therapy. Mijn diepste gift ligt op het stuk van het voelen, en om mensen te helpen hun verlangens te leren kennen. Mijn uitnodiging aan jou is om weer thuis te komen in je lichaam en een stem te geven aan wat je het liefste wil.

2006 – Afgestudeerd als Emotieve Therapeut aan de School voor Emotieve Therapie
2012 – Diverse workshops bij The New Tantra (persoonlijke ontwikkeling)
2014 – Certificaat “Bodyworker” – The New Tantra
2016 – Mysofascial Energetic Release – Satyarti
2020 – Psychosexual Somatics Therapy (PST) – Coaching
2020 – Psychosexual Somatics Therapy (PST) – Healing Trauma
2021 – Pelvic Release-practitioner bij Mariëlle Spronck, gecertificeerd in Yoni Release.

“Na de sessie voel ik mij ontspannen, kalm, lichter en krijg ik de glimlach niet van mijn gezicht. Ik voel meer levensenergie en voel mij vrijer in mijn eigen lichaam.”
– Steffie

“Ik heb het gevoel dat ik meer in het nu leef, en meer naar mijn energie luister. Ik maak me minder druk om onbenullige dingen, en er stroomt een soort van liefde door mij heen.”
– Anders

“Je hebt een gave. Ik voelde me gekoesterd. Het gevoel van ontspanning kan ik via mijn ademhaling oproepen en brengt een glimlach op mijn gezicht. Da’s fijn!!”
– Fieke