Dit is wat mijn klanten zeggen over hun sessies:

Door jouw aandacht en energie zit ik beter in mijn vel. Je hebt me laten voelen dat ik een fijn en sterk lichaam heb. Knap hoe je omgaat met afstand en nabijheid, je hebt een gave. Ik voelde me gekoesterd. Het gevoel van ontspanning kan ik via mijn ademhaling oproepen en brengt een glimlach op mijn gezicht. Da’s fijn!

– Fieke

Na die tantramassage voelde ik me fantastisch! Het was een mix van een sauna en een joint.

– Lauren Verster (video)

Na veel onderzoek gedaan te hebben naar wat tantramassage inhoudt en de intense behoefte ernaar om deze te ervaren kwam ik terecht bij Reynold. Voordat ik naar hem toe ging om een sessie te ervaren hadden we contact over de telefoon. Niet één vraag die ik stelde was teveel en hij beantwoordde deze ook in alle eerlijkheid en met respect. Door alleen dat contact al voelde ik vertrouwen.

Toen ik bij hem aan huis was om de massage te ervaren werd ik warm verwelkomd door hem. We gingen naar de ruimte waar de sessie zou plaatsvinden en de ruimte alleen al maakte dat ik al meer kon ontspannen. De sfeerverlichting en de heerlijke geur en de goede energie van Reynold zorgden daarvoor. Voordat ik de sessie zou gaan ervaren heeft hij vragen gesteld en ook aan mij gevraagd wat mijn verwachtingen waren. Heb hem in alle openheid kunnen en durven vertellen wat er bij mij leefde en waar mijn behoefte lag. Hij heeft daarop de massage afgestemd en mij goede adviezen gegeven.

Tijdens de sessie hield hij mij goed in de gaten hoe ik me voelde en tussendoor vroeg hij ook of het goed voelde. In het begin voelde het wat onwennig om mezelf zo kwetsbaar op te stellen, maar hij ging daar zo respectvol mee om en zodanig dat ik mezelf steeds meer en meer kon ontspannen.

Toen hij de yoni-massage ging geven vertelde hij me precies wat hij ging doen. Hij lette goed op mijn ademhaling zodat ik mezelf nog meer en beter kon overgeven. Ik heb veel geleerd over mijn yoni en dat daar zoveel zaken uit het verleden aan emoties zijn opgeslagen. Hij heeft die met veel liefde en vooral respect behandeld. Dat resulteerde in het feit dat m’n yoni weer helemaal ontspannen aanvoelde. Iets wat ik nog nooit zo had ervaren. Het was echt een cadeautje aan mezelf deze sessie en ik raad het echt iedere vrouw aan.

Dankjewel voor je warmte, liefde, respect en vertrouwen, Reynold. Ik kom zeker een keer bij je terug.

– Rianne

Wauw! Dat is het eerste wat in mij opkomt over de massage die ik heb gekregen. Het was voor mij totaal out of my comfort zone, maar door het vertrouwen en de openheid van Reynold wist ik me snel volledig op mijn gemak te voelen. Hij is professioneel en zoekt samen naar dat wat werkt voor jou. Ik kan het echt iedereen aanraden, wat een geweldige ervaring.
– Anoniem

Het is een hele bijzondere avond is geworden voor mij. Wat een geweldige kerel ben jij. Je wist me op mijn gemak te stellen en precies aan te voelen wat ik voelde en nodig had. Jouw uitstraling is zo vertrouwd en gemeend! Het heeft heel wat losgemaakt bij mij en heb het idee dat ik er mee verder kan. Hoe weet ik (nog) niet. Heerlijk geslapen vannacht en met hoofdpijn en emotioneel wakker geworden.

Ben nu nog steeds aan het nagenieten en verbaasd over wat er is gebeurd. Is dit echt gebeurd? Ja, het is echt. Je hebt me laten voelen wat het is om echte aandacht te krijgen zonder dat ik iets moest. Je bent zo open, eerlijk en vertrouwd dat het voor mij geen belemmering was om me open te stellen en er volledig voor te gaan. Diepe ontspanning en genot, zo waardevol. Ik voelde me vrij om mijn emoties te laten zien en me helemaal over te geven aan de ontspanning en het genot. De aanraking voelde zo echt en gemeend, had totaal niet de indruk dat jij met je werk bezig was. Je gaf aandacht op de juiste momenten en bleef daar ook bij totdat ik weer verder kon en wilde. Fijn dat ik (hoe moeilijk het ook was) kon aangeven waar ik behoefte aan had. Het vasthouden en knijpen in jouw hand heeft me heel erg geraakt.

Ook het masseren over mijn borst en buik was zo intens voor mij. Precies wat ik nodig had. Die aandacht heeft me geëmotioneerd: dat kan dus. Ik mag dus ook aandacht krijgen. Fijn ook dat ik mijn onzekerheden en angsten kon bespreken zodat het geen belemmering was tijdens de massage. Alle onderdelen van de avond waren heerlijk en echt. Puur genieten.Reynold, dank voor wie je bent en wat je me gegeven hebt. Jij was er voor mij. Ik heb het echt mogen voelen en ervaren. Heel veel dank!

– Willem

Reynold voelt ongelooflijk goed aan, waardoor ik emoties heb kunnen ontladen en eerste stappen heb kunnen zetten in het openen van het gebied van mijn hart.

Hij las mijn lichaam en reacties en speelde hier adequaat, maar heel voorzichtig en respectvol op in. Hierdoor ontstond vertrouwen en ruimte om kwetsbaarheden te tonen en blokkades te verzachten.

Na de sessie voel ik mij ontspannen, kalm, lichter en krijg ik mijn glimlach niet van mijn gezicht. Ik voel meer levensenergie en voel me vrijer in mijn eigen lichaam. Ik ben dankbaar voor deze verrijkende ervaring…

Vanochtend merk ik opeens dat ik me veel vrijer en gelukkiger voel in mijn eigen lichaam, ik kan opeens weer echt vrij dansen bijvoorbeeld. Bizar dit!

– Steffie 

De tantramassage incl. de-armoring was fantastisch. Na een tijdje begon de levensenergie weer te stromen, heel bijzonder. Reynold is heel kalm en stelt je goed op je gemak, en coacht tussendoor je ademhaling zodat je alles goed los kunt laten. Ik vond het echt een cadeautje aan mezelf en hoop hetgeen bereikt is vast te houden. Mijn pad is nog maar net begonnen…

Reynold is een super-aanrader!
– Sandra 

Een heftige ervaring zou ik het denk ik niet noemen. Ik denk dat ik eerder voor het woord intens zou kiezen. Zoals ik op voorhand aangaf had ik echt geen idee wat de avond zou brengen of hoe deze zou gaan verlopen. Al weet ik wel dat ik hier niet helemaal op voorbereid was. Ik wist niet dat ik mijzelf zo kwetsbaar en tegelijkertijd zo veilig kon voelen door een aanraking en een vraag van jou.

Hierdoor ben ik er, zowel bij jou op de tafel als naderhand thuis, toch achter gekomen dat ik niet altijd even lief geweest ben voor mijzelf. Dat ik niet of nauwelijks luisterde naar wat mijn lichaam en gevoel te zeggen had. Of misschien wist ik niet wat ik moest horen als mijn lichaam iets aangaf. Gister en vandaag heb ik dan ook echt wel geprobeerd om die vibe van gisteren vast te houden. Dat kwetsbare maar toch zo veilige gevoel. Ik probeer mijn emoties maar te laten komen als de golven van de zee.

Op voorhand had ik het denk ik meer als iets seks-gerelateerd gezien. Nooit beseffende dat seks iets is wat je moet voelen en ervaren om er van te genieten.

Ik kijk dan ook met een heel mooi en warm gevoel terug op gisteravond. Een lach op mijn gezicht en een klein traantje over mijn wang. Een traantje van heel veel goede en mooie emoties maar soms toch een klein beetje verdriet die denk ik komen door het realiseren dat ik mijn eigen gevoel lang niet gehoord heb.

Ik wil je heel erg bedanken voor het openen van deze deur en het verrijken van mijn wereld met zoveel geuren en kleuren. Jouw handen waren steeds op de plek waar ik ze op dat moment nodig had. Op het moment dat ik mijn ademhaling vergat en dat zelf realiseerde was jij daar als steun en toeverlaat. Even een reminder. De vragen die je stelde kwamen op de juiste momenten, waardoor ik bij gevoelens kwam die ik nooit zo bewust gevoeld heb.

Wat een ontzettend mooi mens ben jij! Ik ben je bijzonder dankbaar voor deze ervaring. En ik ben blij dat jij onderdeel bent van mijn eerste ervaring met tantra.

– Anne (v.)