Voor Mannen

Wat als seks een bron van energie en kracht wordt?

Onze huidige pornocultuur is erg gericht op zo snel mogelijk bevredigd raken, en veel mannen hebben moeite met het uitstellen van hun orgasme. Daardoor hebben de meeste mannen geen idee van wat voor seksuele capaciteiten ze wel niet in huis hebben!

Bovendien heerst het idee dat we moeten presteren. Vind ze het wel lekker? Doe ik het wel goed? Als je in je hoofd zit in plaats van je lichaam, dan komen deze gedachten tussen jou en je diepere bevrediging te staan. Daarom is in plaats van er eindeloos over te praten een hands-on aanpak soms beter: gewoon het lichaam in! En dan ontdek je dat wanneer je op een diepere laag kan verbinden met jezelf en met je partner, het niet uitmaakt hoe groot je geschapen bent. Vanuit intimiteit kan je de angst loslaten dat het niet goed genoeg is.

Bodywork kan je helpen om meer in je lichaam te zakken, en langzamer en doelbewuster te gaan genieten. Zo kan seksualiteit een bron van vitaliteit worden waar je veel energie van krijgt. Veel klanten ervaren dat ze meer in hun kracht komen te staan en zich heel vrij gaan voelen.

“Ik wil weer het zelfvertrouwen vinden in bed, en écht contact maken met m’n partner – zonder dat het allemaal zo’n gedoe wordt. Ik wil gewoon genieten.”

Wanneer je meer aanwezig kan zijn in jezelf, zal je partner zich ook meer gaan ontspannen. Daardoor kan er weer speelsheid en spontaniteit terugkomen in de slaapkamer! In mijn sessies kan ik je helpen om weer terug in je mannelijke, seksuele kracht te komen door aandacht en vertraging.

Daarnaast kunnen ook mannen spanning meedragen in hun bekken. Dit kan bijdragen aan seksuele problemen zoals vroegtijdige ejaculatie. Als je hier ervaring mee hebt dan kan het helpen om dit gebied weer helemaal ontspannen en vrij te maken – dan kan jij je weer richten op genot en plezier, in plaats van het ‘probleem’.

Een afspraak maak je makkelijk zelf via mijn online agenda.

“Die aandacht heeft me geëmotioneerd: dat kan dus. Ik mag dus ook aandacht krijgen. Fijn ook dat ik mijn onzekerheden en angsten kon bespreken zodat het geen belemmering was tijdens de massage. Alle onderdelen van de avond waren heerlijk en echt. Puur genieten.”
– Willem

Lees hier meer over de ervaring van Willem.