Voor vrouwen

Wat als jouw diepste verlangens weer voorop komen te staan?

Veel van ons hebben nooit geleerd hoe je echt intimiteit opbouwt in een relatie of in seks. We zijn opgegroeid met beelden van porno, waardoor veel vrouwen het idee hebben dat ze een perfect lichaam moeten hebben en snel opgewonden moeten raken. Door deze mindset kan je het risico lopen dingen te doen in bed die eigenlijk niet bij je passen. En dat leidt alleen maar tot minder kunnen genieten.

“Ik wil ontvangen en niks hoeven. Dat er niks van me wordt verwacht. En dat ook mijn kwetsbare kanten gezien mogen worden.”

Het vrouwelijk lichaam is eigenlijk gemáákt voor genot. Maar je kan pas genieten, als je lichaam helemaal ontspannen is en wanneer je geen verwachtingen voelt. Iedereen is anders, en jij hebt wellicht andere behoeftes dan je partner. Wanneer je partner die signalen niet oppakt, dan kun je leren om duidelijker je behoeftes en verlangens uit te spreken. (Voor deze vaardigheid is overigens ook handig wanneer je geen partner hebt, want hij werkt door op alle lagen in je leven!) Tijdens sessies wijs ik vrouwen er vaak op dat de communicatie nog niet helder is. Dat is een stukje dat ik je kan helpen te ontwikkelen. Je hebt misschien zelf niet eens helemaal door wat je echt wilt. Misschien verlang je naar een hand op je buik, of wil je eerst vastgehouden worden. Zodra jij jouw verlangens aan durft te geven, dan volgt er automatisch meer intimiteit in je seksleven. En dat is leuker voor jullie allebei!

Bij het woord ‘tantramassage’ krijg je misschien al gauw een ongemakkelijk gevoel. In mijn sessies wil ik je juist helpen om te leren helemaal bij jezelf te blijven, en zo je seksuele vrijheid te helpen ontdekken. Zo kan je het seks- en liefdesleven creëren waar je naar verlangt. Ik bied een veilige en speelse ruimte waar je dit kan op jouw manier kan doen.

Een afspraak maak je makkelijk zelf via mijn online agenda.

Lees hier meer over de ervaring van Anne.

“Ik wil je heel erg bedanken voor het openen van deze deur en het verrijken van mijn wereld met zoveel geuren en kleuren. Jouw handen waren steeds op de plek waar ik ze op dat moment nodig had. Op het moment dat ik mijn ademhaling vergat en dat zelf realiseerde was jij daar als steun en toeverlaat.”
– Anne